loader
Esküvői ruha webes katalógus

1066 Budapest, Teréz krt. 12. Bejelentkezés: 06-20/85-111-58
Nyitvatartás: hétköznap: 11-18 óráig szombaton: 10-13 óráig
Kereső
 
 
 
 
Esküvői ruha O-1809
Akciós esküvői ruhák
Esküvői ruha O-1810
Kismama ruha OK-429
Piactér kínálata

Esküvői ruha bizományi - esküvői ruhák bizományba vétele

Miért nehéz esküvői ruhát eladni az interneten?

webre_allemode_szórólap_fotó_2018.jpg

 

Mitől fél a vevő?

Hiába a gyönyörű ruha, ha nem áll tökéletesen a menyasszonyon!  Nem húzódhat derékban, nem ráncosodhat vagy állhat el a mellrésznél, a ruha hosszának is megfelelőnek kell lennie, nehogy elől rálépjen és elessen benne.  Hiába a megfelelő méret, 1-2 centimétereken múlik, hogy a ruha tökéletesen áll-e.

A próba nélkül, leírás (ruhaméret és hossz) alapján vásárolt ruha esetén nagyon ritkán fordul elő, hogy mindenhol illeszkedjen a ruha.  Utána nehéz alakra igazítani, mert a díszítésekkel ellátott, több rétegből, merevítőkből kialakított esküvői ruhát házilag problémás szétszedni és szépen megvarrni.

Figyelem: a menyasszonyi ruhát mindenképpen fel kell próbálni a vásárlás előtt!

 

Mitől tart az eladó?

Ha próba nélkül veszi meg valaki a ruhát, akkor mindkét fél jó szándéka ellenére is előfordulhatnak későbbi reklamációs problémák, kellemetlenségek (képen másképpen látszott, nem megfelelő a méret, stb.), amit utána nehéz orvosolni.

Ha ruhapróbát beszélnek meg az interneten, akkor az eladó ki van kitéve annak a bizonytalanságnak, hogy ismeretleneket engedjen be a lakásába, és ezt a mai világban sajnos nagyon meg kell gondolni.

Az AlleMode átvállalja ezeket a nehézségeket!

Üzletünkben a vásárlók megnézhetik, megvizsgálhatják, segítségünkkel felpróbálhatják a kiválasztott esküvői ruhát. Nagyon sokan jönnek hozzánk ruhapróbára, mivel szinte minden méret, és szinte valamennyi fazon megtalálható nálunk.

Munkatársaink elmondják, hogy milyen átalakítást javasolnak, szakképzett varrónők vállalják az alakra igazítást, felhajtást stb. Így jelentősen megnöveljük a ruha eladásának az esélyét.

 

Hogyan működik nálunk a bizományba vétel?

eskuvoi-ruha-outlet-lola-allemode-1.jpg

 

Előzetesen kérünk egy e-mailt a ruha részletes fotóival az info@allemode.hu címre.

Válaszolunk, hogy a ruhát be tudjuk-e venni bizományosi értékesítésre, és megírjuk a körülbelüli összeget is, hogy mennyiért vennénk át.

Telefonos időpont egyeztetést kérünk Tőled a ruha behozatalára az AlleMode üzletbe. (hétköznapokon 11-17 óra között a 06-20/85-111-58-as számon).

Csak kifogástalan állapotban lévő, a mai divatnak megfelelő esküvői ruhákat veszünk át bizományba.

Kiegészítőket /fátyol, kesztyű, kistáska, abroncs, stóla, boleró, napernyő/ szintén beveszünk bizományi értékesítésre.

Igény esetén vállaljuk a ruha tisztítását is.

Ha szükség van rá, akkor elvégzünk kisebb javításokat is a ruhán (gombfelvarrás, cipzár, díszítés, varrás sérülése stb.)

A Tulajdonosnak kifizetendő árra javaslatot teszünk és ezt kölcsönös megegyezés esetén a Bizományi szerződésben rögzítjük.

A szerződést 12 hónapra kötjük meg, ez idő alatt a ruhát csak rajtunk keresztül lehet értékesíteni.

A ruhák többségét megjelenítjük fotóval, leírással együtt az Alle Mode weboldalon, és eladásra/kölcsönzésre kínáljuk a Budapest szívében, az Oktogon téren található forgalmas AlleMode üzletünkben.

Az eladásról vagy az első kikölcsönzésről a megbízót értesítjük, aki az összeget egy előre megbeszélt időpontban a helyszínen átveheti, vagy kérésére átutaljuk részére.

Ha a ruha 12 hónap letelte után nem került értékesítésre, akkor a szerződést kölcsönös akarat esetén telefonon meghosszabbíthatjuk.

A szerződés ideje alatt tárolási díjat nem számítunk fel, és egyéb más költség sem terheli a tulajdonost.


Miért éri meg beadni a ruhát az AlleMode bizományiba?

Az AlleMode Magyarország egyedüli önálló ESKÜVŐI RUHA BIZOMÁNYI üzlete. Tapasztalatunk szerint élénk érdeklődés mutatkozik a kedvezményes áru / magas színvonalú ruhák iránt.

Vállaljuk AlleMode üzletünkben a ruha gondozását, tisztán tartását, ajánljuk a ruhát, segítünk a ruhapróbáknál, tanácsot adunk a vevőnek, alakra igazítjuk a ruhát.

A ruha tulajdonosának nem kerül költségébe a bizományba adás.

Gondoskodunk a rendszeres interneten való megjelenésünkről, rendszeres akciókkal hívjuk be az érdeklődőket.

Üzletünkben a menyasszonyok egyedi tervezésű és márkás esküvői ruhák közül válogathatnak az eredeti ár töredékéért, ami igazán nagy csábítást jelent!

"Álomszép esküvői ruha - okos vásárlás -  AlleMode”