loader
Esküvői ruha webes katalógus

1066 Budapest, Teréz krt. 12. Bejelentkezés: 06-20/85-111-58
Nyitvatartás: hétköznap: 11-18 óráig szombaton: 10-13 óráig
Kereső
 
 
 
 
Szalagavató ruha B-50211-1
Téli kiárusítás
Esküvői ruha B-60729-1
Szalagavató ruha O-1703
Esküvői ruha B-40510

Esküvői ruha kölcsönzése

eskuvoi-ruha-outlet-lola-allemode-2.jpg

Amennyiben nem szeretnéd megvásárolni az esküvői ruhádat, hanem a kölcsönzés mellett döntesz, akkor a következő a tennivalód:

Válaszd ki az "IGAZIT", amelyik menyasszonyi ruhában tökéletesen érzed magad! Ha sikerült rátalálnod, akkor ne habozz, hanem:

1. Foglald le a ruhát

A kölcsönzési szerződés kitöltésével és a kölcsönzési összeg 40%-ának a befizetésével foglalhatod le az esküvőd napjára a menyasszonyi ruhádat.

2. Ruhapróba

A szerződésben rögzítjük, hogy mikor lesz ruhapróbád. Ez az időpont általában az esküvőt megelőző hétfői napon van. Esküvői cipőt és a ruhához szánt melltartót kell hoznod a ruhapróbára, hogy az alakodra igazítsuk, és ha szükséges felhajtsuk a ruhát.

Az alakítást és az ezt követő ruhatisztítást a bérleti díj tartalmazza.

3. Elvitel

Megbeszélés szerint az esküvő előtti csütörtökön vagy pénteken el lehet vinni a ruhazsákba csomagolt kész ruhát. Ekkor kell átadni a kölcsönzési összeg maradék részét (60%-ot), és a kauciót (letéti díjat) kifizetni, amely a kölcsönzési ár egyharmada. (Ha a ruhát kijavíthatatlan sérülés éri, akkor az ebből az összegből fedezhető.)

4. Visszahozatal

Az esküvőt követő hétfő délelőtt kérjük visszahozni, vagy visszaküldeni a menyasszonyi ruhát. A kaució összege ekkor kerül részedre visszafizetésre.