Esküvői Ruhapróba – kísérettel, hány barátnőt hívjunk el?

Esküvői ruhapróba, kísérettel . Előfordul, hogy az egész koszorúslány csapat véleményét szeretnék a menyasszonyok kikérni az esküvői ruhát illetően

Miután heteken-hónapokon át böngésztük az interneten fellelhető valamennyi esküvői ruhaszalon kínálatát, kialakítottunk egy elképzelést a leendő menyasszonyi ruhánkról. Milyen legyen: fehér vagy ekrű, uszályos vagy nem, egyenes vonalú vagy bő szoknyás, dúsan díszített vagy visszafogottan elegáns, vállpánt nélküli vagy zártabb…?

Lépjünk hát a tettek mezejére – itt a ruhapróbák ideje, nézzük meg személyesen a szalonok kínálatát.

Felmerül azonban a kérdés, hogy hány barátnőt hívjunk el segítőként az „igazi” kiválasztásában?

Előfordul, hogy az egész koszorúslány csapat véleményét szeretnék a menyasszonyok kikérni az esküvői ruhát illetően. Nagy a nyüzsgés, sokszor nem is a menyasszony kerül a középpontba. Soha nem alakul ki egyetértés, mert mindenkinek más az ízlése, más az elképzelése. Ha túl sok a „tanácsadó”, akkor mindig lesz, akinek nem tetszik az esküvői ruha, és inkább tanácstalanságot, mint ruhakiválasztást szül a kísérlet.

Pedig a lényeg az, hogy Neked mi áll jól, melyik esküvői ruha áll az egyéniségedhez, az elképzelésedhez legközelebb! Mi volt az álmod, Te mit szeretnél? Ezt pedig csak néhány nagyon közeli barátnő, családtag tudhatja, aki Téged a lehető legjobban ismer. Ők tudnak igazán segíteni Neked.

Az a fontos, hogy Te jól érezd magad a menyasszonyi ruhában! Akkor nem fogsz feszengeni benne, hanem természetesen viseled, mivel biztos vagy benne, hogy csodálatosan áll rajtad!

Tapasztalataink szerint a legjobb megoldás, ha csak néhány kísérőt kérsz fel a tanácsadásra. Lefotózhatjátok, otthon át is beszélhetitek az esküvői ruhákat, de igazából az üzletben célszerű kiválasztani az esküvői ruhát. A fotók soha nem azt mutatják, amit mi látunk, csak emlékeztetőre alkalmasak. Ha többé-kevésbé sikerül döntésre jutni, akkor ismét visszamentek a szalonba, felpróbálod az otthon kiválasztott esküvői ruhákat, és ott helyben már könnyen el tudod dönteni, hogy melyik menyasszonyi ruhában érzed a legjobban magad.

…a többi lány pedig – aki lemaradt az esküvői ruhapróbáról – az esküvődön majd csak ennyit mond: „Csodálatosan nézel ki!”

Következő tervezett bejegyzés esküvői ruha témában: Mitől óvjuk a menyasszonyi ruhát? praktikus tanácsok..

 

Comments are closed.