Esküvői ruha Outlet és Bizományi üzlet nyílt ALLE MODE néven Budapesten, az Oktogon téren!

Siminits Gyöngyi AlleMode Eskuvoi Ruha OutletKedves ismerőseim, barátaim! Hosszas előkészületek után megnyitottuk Esküvői ruha Outlet és Bizományi üzletünket ALLE MODE néven Budapesten, az Oktogon téren!

Az utóbbi években egyre több hölgy keresett meg bennünket azzal a kéréssel, hogy gyönyörű állapotban lévő egyszer használt esküvői ruháját szeretné eladni, sok menyasszony pedig esküvőjére készülve kifejezetten kedvezményes áron szeretett volna vásárolni, vagy kölcsönözni divatos, szép menyasszonyi ruhát.

AlleMode Outlet Esküvői Ruhaszalon BudapestMi egyesítettük ezeket az igényeket és megalakítottuk ALLE MODE Outlet és Bizományi üzletünket, ahol kedvező áron találhatóak sokféle méretben és nagy választékban vadonatúj és egyszer használt menyasszonyi ruhák, szalagavató ruhák, esküvői kiegészítők, színes ruhák, báli ruhák, alkalmi ruhák, az eredeti ár töredékéért.

 

Esküvői ruha webes katalógus - Esküvői ruha Outlet! - Budapest belvárosában, Budapest Teréz körút 12.

Az esküvői ruhák egy része a weboldalunkon (allemode.hu) a webkatalógusban megtekinthető. Amennyiben választékunk és áraink elnyerték a tetszésedet, akkor jelentkezz be üzletünkbe a 06-20-85-111-58-as telefonszámon, vagy nézz be hozzánk, ha az Oktogonon jársz! Címünk: Budapest VI. kerület, Teréz krt. 12. félemelet (A Raiffeisen Bank mellett)

Várunk szeretettel!

 

Comments are closed.