loader
Esküvői ruha webes katalógus

1066 Budapest, Teréz krt. 12. Bejelentkezés: 06-20/85-111-58
Nyitvatartás: hétköznap: 11-18 óráig szombaton: 10-13 óráig
Kereső
 
 
 
 
Szalagavató ruha B-50211-1
Téli kiárusítás
Esküvői ruha B-60729-1
Szalagavató ruha O-1703
Esküvői ruha B-40510

Esküvői ruha bizományi - esküvői ruhák bizományba vétele

Miért nehéz esküvői ruhát eladni az interneten?

Mitől fél a vevő?

eskuvoi-ruha-outlet-lola-allemode.jpgHiába a gyönyörű ruha, ha nem áll tökéletesen a menyasszonyon!  Nem húzódhat derékban, nem ráncosodhat vagy állhat el a mellrésznél, a ruha hosszának is megfelelőnek kell lennie, nehogy elől rálépjen és elessen benne.  Hiába a megfelelő méret, 1-2 centimétereken múlik, hogy a ruha tökéletesen áll-e.

A próba nélkül, leírás (ruhaméret és hossz) alapján vásárolt ruha esetén nagyon ritkán fordul elő, hogy mindenhol illeszkedjen a ruha.  Utána nehéz alakra igazítani, mert a díszítésekkel ellátott, több rétegből, merevítőkből kialakított esküvői ruhát házilag problémás szétszedni és szépen megvarrni.

Figyelem: a menyasszonyi ruhát mindenképpen fel kell próbálni a vásárlás előtt!

Mitől tart az eladó?

Ha próba nélkül veszi meg valaki a ruhát, akkor mindkét fél jó szándéka ellenére is előfordulhatnak későbbi reklamációs problémák, kellemetlenségek (képen másképpen látszott valami, nem megfelelő a méret, stb.), amit utána nehéz orvosolni.

Ha ruhapróbát beszélnek meg az interneten, akkor az eladó ki van kitéve annak a bizonytalanságnak, hogy ismeretleneket engedjen be a lakásába, és ezt a mai világban sajnos nagyon meg kell gondolni.

Az Alle Mode átvállalja ezeket a nehézségeket!

Üzletünkben a vásárlók megnézhetik, megvizsgálhatják, segítségünkkel felpróbálhatják a kiválasztott esküvői ruhát. Nagyon sokan jönnek hozzánk ruhapróbára, mivel szinte minden méret, és szinte valamennyi fazon megtalálható nálunk.

Munkatársaink elmondják, hogy milyen átalakítást javasolnak, szakképzett varrónők vállalják az alakra igazítást, felhajtást stb. Így jelentősen megnöveljük a ruha eladásának az esélyét.

Hogyan működik nálunk a bizományba vétel?

eskuvoi-ruha-outlet-lola-allemode-1.jpg

Előzetesen kérünk egy e-mailt a ruha fotójával az info@allemode.hu címre, majd telefonos időpont egyeztetést, amikor be szeretnéd hozni a ruhát az Alle Mode üzletbe. (hétköznapokon 11-18 óra között a 06-20/85-111-58-as számon).

Csak kifogástalan állapotban lévő, a mai divatnak megfelelő esküvői ruhákat (és kiegészítőket) veszünk át bizományba. Igény esetén vállaljuk a tisztítást.

Ha szükség van rá, akkor elvégzünk kisebb javításokat is a ruhán (gombfelvarrás, cipzár, díszítés, varrás sérülése stb.)

A Tulajdonosnak kifizetendő árra javaslatot teszünk és ezt kölcsönös megegyezés esetén a Bizományi szerződésben rögzítjük.

A szerződést 6 hónapra kötjük meg, ez idő alatt a ruhát csak rajtunk keresztül lehet értékesíteni.

A ruhák többségét megjelenítjük fotóval, leírással együtt az Alle Mode weboldalon, és eladásra/kölcsönzésre kínáljuk a Budapest szívében, az Oktogon téren található forgalmas Alle Mode üzletünkben.

Az eladásról vagy az első kikölcsönzésről a megbízót értesítjük, aki az összeget egy héten belül a helyszínen átveheti, vagy kérésére átutaljuk neki.

Ha a ruha 6 hónap letelte után nem került értékesítésre, akkor a szerződést kölcsönös akarat esetén telefonon meghosszabbíthatjuk.

Kiegészítőket /fátyol, kesztyű, kistáska, abroncs, stóla, boleró, cipő, napernyő/ szintén beveszünk bizományi értékesítésre.

Tárolási díjat nem számítunk fel, és egyéb más költség sem terheli a tulajdonost.


Miért éri meg beadni a ruhát az alle mode bizományiba?

Az Alle Mode Magyarország egyedüli önálló ESKÜVŐI RUHA BIZOMÁNYI üzlete. Tapasztalatunk szerint élénk érdeklődés mutatkozik a kedvezményes áru / magas színvonalú ruhák iránt.

Vállaljuk Alle Mode üzletünkben a ruha gondozását, tisztán tartását, ajánljuk a ruhát, segítünk a ruhapróbáknál, tanácsot adunk a vevőnek, alakra igazítjuk a ruhát.

A ruha tulajdonosának nem kerül költségébe a bizományba adás.

Gondoskodunk a rendszeres interneten való megjelenésünkről, rendszeres akciókkal hívjuk be az érdeklődőket.

Üzletünkben a menyasszonyok egyedi tervezésű és márkás esküvői ruhák közül válogathatnak az eredeti ár töredékéért, ami igazán nagy csábítást jelent!

"Álomszép esküvői ruha - okos vásárlás -  Alle Mode”